office@ardeco.roStr. Dragoș Voda, Nr. 17, Parter, Ap 1, Sector 2, București
misiune

MISIUNE

Un birou de arhitectură pentru toți.

valori

VALORI

COMUNICARE

Ascultăm, procesăm și analizăm, apoi transmitem informațiile cat mai clar, în comunicarea noastră cu asociații, colaboratorii, și clienții noștrii. Acordăm atenție, în egală măsură, fiecarei persoane cu care lucrăm.

INTEGRITATE

Ne mandrim cu reputația și integritatea noastră și prețuim relațiile bazate pe onestitate, încredere, respect și prietenie.

EXCELENTA IN DESIGN SI PROIECTARE

Credem în puterea extraordinară a procesului de design și proiectare de calitate prin obținerea unor construcții durabile, funcționale și estetice, în vederea îmbunătățirii calității vieții.

INOVATIE

Ne documentăm constant în vederea utilizarii și îmbunătățirii metodelor tehnice vechi și noi cu scopul de a realiza construcții și spații moderne, inovatoare și funcționale.

viziune

VIZIUNE

Omenirea este o singură familie și fiecare membru are dreptul să trăiască fericit, într-un mediu confortabil, sigur și de calitate.

de-ce

DE CE?

Scopul nostru cel mai profund ca birou de arhitectură este acela de a sprijini pe oricine are nevoia de a-și îmbunătați stilul de viață sau de a-și desfașura activitățile zilnice mai eficient.
Ne spui povestea ta, cu nevoile si dorințele pe care le ai și noi o proiectăm în realitate.

cum

CUM?

Facem asta printr-o continuă comunicare cu toți clienții noștri și asta implica îndrumare, suport tehnic și consultanță în arhitectură și inginerie, pe toată durata proiectului.
Ne adaptăm condiționărilor și reușim să obținem costuri minime în execuție și apoi în utilizare.

ce-facem

CE FACEM?

Rezultatul activitații noastre este reprezentat de construcții funcționale, rezistente și estetice, cu un consum redus de resurse energetice.

Echipa noastra

O parte din echipa noastra.