office@ardeco.roStr. Dragoș Voda, Nr. 17, Parter, Ap 1, Sector 2, București

Suntem specializati in intocmirea documentatiei necesare in autorizatie  pentru inchidere balcon si construire balcon.

De 5 ani  efectuam genul acesta de proiectele care vizeaza inchidere balcon si construire balcon, in toate sectoarele din Bucuresti.

Ne ocupam de intocmirea intregii documentatii incepand cu cea necesara obtinerii certificatului de urbanism.

Analizam fiecare situatie inainte de a incepe colaborarea cu clientul pentru a stabili eligibilitatea admiterii solicitarii in obiectivul stabilit.

In experienta acumulata ne-am intalnit cu diverse situatii pe care le-am rezolvat si de fiecare data obiectivul a fost indeplinit.

Primul pas il reprezinta depunerea unei cereri insotita de planse, documente si un memoriu justificativ in scopul eliberarii  Certificatului de Urbanism.

Prin Certificat sunt solicitate avize, acorduri, documente, studii, expertize, proiectul de arhitectura (in unele cazuri si cel de structura) toate fiind elaborate de catre noi. La cerere ne putem ocupa de depunerea documentatiilor si ridicarea actelor doveditoare.

Aici gasiti un articol care face referire la inchidere balcon la bloc si unde puteti afla mai multe informatii.

Obtinerea avizelor si-sau acordurilor necesare pentru inchidere balcon si construire balcon sunt diferite de la sector la sector. Fiecare primarie cere anumite avize mai mult sau mai putin necesare sau care, in anumite situatii se contrazic. Nu exista un standard de Certificat de Urbanism sau o lista standard de avize. In Bucuresti acestea sunt diferite de la sector la sector, cu toate acestea am reusit intotdeauna sa satisfacem cererile adiministratiilor.

Colaborarea incepe de regula cu o sedinta de consultanta in care sunt discutate necesitatile cu privire la inchiderea balconului.

Foarte importanta este tipologia balconului care poate varia de la balcon neacoperit sau terasa, balcon acoperit, balcon tip logie sau semilogie. In functie de aceasta tipologie urmeaza discutia referitoare la tipul inchiderii sau materialele dorite a fi utilizate.

Am detaliat in articolul „autorizatie inchidere balcon” fiecare etapa sau document necesar.

In imaginile alaturate aveti exemplul unei documentatii fotografice care s-a depus impreuna cu documentatia necesara obtinerii certificatului de urbanism.