office@ardeco.roStr. Dragoș Voda, Nr. 17, Parter, Ap 1, Sector 2, București

Specialistii nostrii in case eficiente energetic

     Specialistii nostrii au o experienta de peste 10 ani, in care, preocuparea principala a fost si este proiectarea de case eficiente energetic. Motivul care a determinat aceasta preocupare este actuala criza a resurselor energetice in Europa. 

Principii, analize, studii case eficiente enregetic

     Principiile utilizate in obtinerea caselor eficiente energetic se stabilesc inca din faza de proiectare. Se analizeaza fiecare element constructiv al cladirii (fundatii, pereti exteriori, tamplarii exterioare, acoperis). In urma analizei se aplica solutiilor tehnice corespunzatoare necesare hidroizolarii, termoizolarii si etansarii cladirii. 

     Studiile efectuate, documentarea constanta si experienta acumulata in domeniul fizicii constructiilor contribuie si definesc fiecare proiect pe care il demaram. In articolul acesta gasiti detalii despre case eficiente energetic si case pasive. 

     In paralel cu proiectarea efectuam simulari si analize ale pierderilor de caldura si studii ale elementelor unei constructii.

Bugetul caselor eficiente energetic

     Indiferent de tipologia cladirii ne incadram de fiecare data in buget  prin aplicarea metodelor tehnice corespunzatoare pentru a obtine pentru clientii nostrii cladiri sau case eficiente energetic si confort optim .

     De cele mai multe ori economia de moment poate avea implicatii financiare negative pe termen lung. In proiectarea caselor eficiente anticipam si rezovlam din proiectare perderile de caldura, infiltratiile si aparitia condensului, implicit a mucegaiului.

Norme si obligatii legale 

     Incepand cu 17 Ianuarie 2023 a fost publicata in monitorul oficial Metodologia de Calcul a Performantei Energetice a Cladirilor. In aceasta sunt mentionate obligativitatea aplicarii unor solutii tehnice pentru  casele eficiente energetic. Aici sunt incluse mai multe tipologii precum case eficiente energetic de clasa A, case NZEB (net zero energy buildings) si altele. Mai multe informatii despre Metodologia de Calcul gasiti aici

Proiectare si Coordonare pentru Case Eficiente Energetic

     Prin aplicarea normelor legale obtinem eficienta consumului de energie inca din faza de proiectare.

     Coordonam specialitatile conexe precum structura si instalatii, care contribuie la confortul termic si acordam prioritate bugetului clientului prin stabilirea unui echilibru.

     Oferim constant consultanta si indrumare clientilor nostrii care isi doresc sa locuiasca intr-o casa eficienta energetic. Inca de la prima discutie si pana la receptia cladirii, la noi gasiti toate informatiile necesare cu privire la instalatiile utilizate, termoizolatii, si alte elemente constructive ce fac dintr-o casa una eficienta energetic. La noi fiecare intrebare are un raspuns, fiecare problema are o rezolvare.

Case Eficiente Energetic
CASE EFICIENTE ENERGETIC SI CASE PASIVE
CASE EFICIENTE ENERGETIC SI CASE PASIVE