office@ardeco.roStr. Dragoș Voda, Nr. 17, Parter, Ap 1, Sector 2, București

Oferim servicii de STUDIU DE INSORIRE si  de ANALIZA DE POZITIONARE CLADIRE fie ca este vorba despre o constructie noua sau o constructie existenta.

 

Intotdeauna este necesar un Studiu de insorire in vederea autorizarii lucrarilor in situatiile in care terenul este de dimensiuni reduse si se doreste extindere sau suprainaltare.

 

Acest studiu de insorire stabileste daca prin solutiile arhtecturale propuse va fi afectat sau nu iluminatul natural al cladirilor alaturate dar si al cladirii ce face obiectul studiului.

 

In urma studiului de insorire se vor adopta solutii arhitecturale ce vor respecta reglemntarile Legii locuintei 114/1996 si a Ordinului 119/2014 cu privire la iluminatul natural.

 

ANALIZA DE POZITIONARE  este foarte importanta in cazul unei constructii noi. Aceasta se face mai cu seama in cazul unei case pasive sau o cladire cu consum mic de energie intrucat se analizeaza zona geografica, pozitia fata de punctele cardinale, miscarile curentilor de aer, si elementele naturale ce pot avea un impact major in schimbari ale temperaturii  (paduri, rauri).