office@ardeco.roStr. Dragoș Voda, Nr. 17, Parter, Ap 1, Sector 2, București

CONCEPT DE ARHITECTURA

Indiferent de tipologie, orice proiect de arhitectura incepe cu O NEVOIE, O NCESITATE. Odata cu necesitatea vin intentiile, dorintele sau viziunea clientului si conditionarile terenului. Toate aceste informatii sunt prelucrate de ARHITECT  care va contura un  CONCEPT si o TEMA PRELIMINARA. Aceste aspecte se concretizeaza in urma in urma uneia sau mai multor ...

Vezi detalii...

PROIECTARE TEHNICA DE ARHITECTURA

PROIECTAREA DE ARHITECTURA este un proces complex, conditionat de TEMA DE PROIECTARE.

In urma sedintelor de ajustare si imbunatatire a factorilor ESTETICI, FUNCTIONALI si STRUCTURALI ai TEMEI PRELIMINARE rezulta TEMA DE PROIECTARE.

TEMA DE PROIECTARE este considerata varianta ...

Vezi detalii...

CASE PASIVE SI CASE EFICIENTE ENERGETIC

In ultimii 5 ani am capatat experienta in proietcarea de cladiri cu consum mic de energie si in utilizarea inteligenta a resurselor ...

Vezi detalii...

CONSULTANTA IN ARHITECTURA, URBANISM SI INGINERIE

Orice proiect de arhitectura se supune conditionarilor date de Indicatorii urbanistici, de normativele din arhitectura si de specificului arhitectural al zonei. Aceste conditionari de cele mai multe ori dicteaza functiunea (locuinta, comert si servicii, industrial, etc.), forma ...

Vezi detalii...

CONSULTANTA IN CONSTRUCTII

O cladire nu va functiona daca nu sunt intrunite aspectele de ordin tehnologic si daca materialele alese nu sunt puse in opera corect. Materialele si tehnica folosita in constructia unei cladiri determina siguranta in ...

Vezi detalii...

DESIGN DE INTERIOR SI CONCEPT AMBIENTAL

Oferim servicii de design interior in vederea obtinerii unor spatii interioare inedite, estetice si practice prin adaptarea bugetului clientului la nevoile sale, consultanta tehnica, proiectare si detalii necesare pe tot parcursul lucrarii.

Daca printr-un proiect de arhitectura se stabileste functionalitate unei cladiri, un proiect de design de interior ...

Vezi detalii...

STUDII DE INSORIRE SI ANALIZE DE POZITIONARE CLADIRE

Oferim servicii de STUDIU DE INSORIRE si  de ANALIZA DE POZITIONARE CLADIRE fie ca este vorba despre o constructie noua sau o constructie existenta.

Intotdeauna este necesar un Studiu de insorire in vederea autorizarii lucrarilor in situatiile in care terenul este de dimensiuni reduse si se doreste ..

Vezi detalii...

CONSOLIDARE, MODERNIZARE, DEMOLARE CLADIRI

Se impune consolidarea unei constructii cu vechime mai mare de 20 de ani sau asupra careia se intervine, modificandu-se parametrii structurali si/sau arhitecturali.

Consolidarea unei constructii presupune incadrarea ei in normele actuale ...

Vezi detalii...

EXTINDERI SI SUPRAINALTARI

Prentu extinderea sau suprainaltarea unei cladiri se va face o analiza a acesteia prin care se va stabili daca investitia solicitata este fezabila din punct de vedere al caracterului si stadiului constructiei ce urmeaza a se modifica, conditionarilor urbanistice, culturale si arhitecturale din zona si al vecinatatilor.

Daca extinderea sau suprainaltarea sunt fezabile ...

Vezi detalii...

INTRODUCEREA IN LEGALITATE A UNEI CLADIRI

Procesul de intrare in legalitate survine de regula in situatiile in care, proprietarul a fost sanctionat cu amenda contraventionala pentru nerespectarea autorizatiei de construire.

Introducere in legalitate  ...

Vezi detalii...

INCHIDERI SI CONSTRUIRI DE BALCOANE

Suntem specializati in intocmirea documentatiei necesare in autorizatie pentru inchidere balcon,   termoizolare sau pentru autorizatie de construire balcon.

Atat in cazul inchiderii si termoizolarii balcoanelor de la etajele superioare cat si in cazul construirii unui balcon la parter este nevoie de o autorizatie de consturire solicitata printr-un certificat ...

Vezi detalii...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Construction of houses
Apartments for rent
Hotel and hostel reservations
Repair of premises
Construction of houses
Apartments for rent
Hotel and hostel reservations
Repair of premises
Construction of houses
Connect With Me

Not Enough? There’s More!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.