office@ardeco.roStr. Dragoș Voda, Nr. 17, Parter, Ap 1, Sector 2, București

Prentu extinderea sau suprainaltarea unei cladiri se va face o analiza a acesteia prin care se va stabili daca investitia solicitata este fezabila din punct de vedere al caracterului si stadiului constructiei ce urmeaza a se modifica, conditionarilor urbanistice, culturale si arhitecturale din zona si al vecinatatilor.

 

Daca extinderea sau suprainaltarea sunt fezabile pasul urmator este stabilirea solutiei optime prezentate printr-un CONCEPT DE ARHITECTURA.

 

REPROIECTAREA DE ARHITECTURA este procesul prin care se modifica sau se completeaza prin planse si detalii tehnice o cladire existenta. Acest proces se face de regula in situatii in care constructia trece printr-un proces de refunctionalizare sau recompartimentare. Exista si situatia in care un proiect de arhitectura este incomplet din punct de vedere al informatiilor din plansele desenate, nu se incadreaza in legislatia in vigoare, nu poate fi pus in aplicare sau proiectarea a incetat pentru o perioada de timp mai mare decat perioada legala necesara pentru a intocmi documentatia pentru avize si autorizatie de construire.